lauantai 27. helmikuuta 2010

Ah kevät

Eilen ostin kaupasta tulppaaneja. Niistä olen haaveillut jo pari viikkoa. Mutta ajattelin että ostan niitä vasta kun olen viikonloppuna kotona. Pääsiäistä varten ostin Heljän pupuja ja pakko oli muumifanin ostaa myös 30€ arvoinen muumimuki.
Tuli niin keväinen olo kukista ja siitä että ulkona on plussa asteita ja katolta tippuu vettä. Viikko sitten tuntui vielä niin onnettomalta tuo kevään tulo.
2 kommenttia:

 1. ihania tulppaaneja ja mukeja....mikä on tämä muki,jossa muumit on rantakalliolla??muumikuppi/arabiakeräilijänä kiinnostus heräsi!

  VastaaPoista
 2. Juhlavuoden muki Iltapurjehdus. Muumit viettävät nyt 65v. juhlia ja tuo muki on myynnissä vain tietyn ajan. Maksaa lähes 30€ mutta mitä kaheli keräilijä ei tekisi ;-)

  http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/fi/ajankohtaista_uutinen?open&id=4DA2FDD334F24A11C22576CF003C2CAD

  Muumi iltapurjehdus

  Muumi iltapurjehdus on muumien 65-vuotisjuhlavuoden erikoismuki. Meri oli lähellä muumien luojan, Tove Janssonin, sydäntä, ja siksi juhlavuoden teemaksi on valittu Itämeri ja sen suojelu. Iltapurjehdus-mukissa on tunnelmallinen kuva merestä auringonlaskun aikaan ja muumihahmot ovat mukana pienempinä kuin yleensä muumiastioissa. Iltapurjehdus on tuotannossa vuoden 2010 ajan ja sitä on saatavissa ainoastaan Iittala-myymälöistä, Iittalan verkkokaupasta, Stockmannilta, Tallink Siljalta, Finnairilta ja Moomin shopeista. Mukin suositushinta on 29,90 euroa, josta kolme euroa lahjoitetaan WWF:lle Itämeren suojelemiseen.

  Lisätietoja muumien juhlavuoden tapahtumista: www.moomin65.fi

  VastaaPoista